COURAGE interieur.

Na bijna 20 jaar COURAGE architecten werd het tijd voor een aparte afdeling. COURAGE interieur.
Al vaker kwam het verzoek van opdrachtgevers een COURAGE ontwerp te maken van het interieur. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit en signatuur waar COURAGE bekend om staat. Interieur, soms in lijn met de technische architectuur, maar ook ontwerpen waarbij sfeer, kleurgebruik en materialisatie volledig op het gebruik wordt afgestemd.
Kantoren, woningen, kerken en zorg. Het is zo ontzettend leuk om bij alle verschillende disciplines de vraag te ontdekken en een interieur te ontwerpen waarmee de opdrachtgever dagelijks blij is.

Toe aan een upgrade van uw interieur?

Club van 100.
De club van 100, een specifieke groep van ondernemingen voor wie we een fris, eigentijds, misschien soms zelfs eigenzinnig interieur kunnen verzorgen. Een duidelijke doelstelling vanaf januari 2020 om in 1.000 dagen te zorgen voor 100 nieuwe interieurs.  Zo dat alle 100 ondernemers met een glimlach zullen zeggen: Ik heb het allerleukste bedrijf, ik zorg voor de allerleukste werkplek.

Wie sluit zich aan bij deze club van 100?

Ontwerpen en leveren van meubilair.
Het uitgangspunt bij uw nieuwe inrichting is een inventarisatie van hetgeen aanwezig is; niet alles hoeft standaard vervangen te worden.  Naast de design- klassiekers weten we ook altijd nieuwe leveranciers of designers te vinden. Verder hebben we een neus voor meubilair en accessoires met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo ontstaan veelal verrassende combinaties. 

Constabiel.

Hoe kan je een techneutenbolwerk ook aantrekkelijk maken voor vrouwelijke sollicitanten?
Op de bovenste etage van een ingetogen kantoorgebouw is een geheel eigen entourage ontstaan. Direct bij binnenkomst valt op dat hier een modern bedrijf is gehuisvest. Het ruime werkcafe blijkt in verschillende opstellingen zeer aantrekkelijk  voor zowel formeel als informeel gebruik. De sportfaciliteit heeft zelfs een eigen douche, gebruik hiervan geeft de medewerkers ruimte om hun eigen werktijden in te delen.

Holland Rijnland.

De opgave “samenwerken.”
Om dit te realiseren moesten we ruim 80 werkplekken, die waren verdeeld over 3 verschillende etages, in veelal aparte kamertjes gaan samenbrengen op een ruime werkvloer. Door de vergaderruimtes niet aan de buitenkant, maar juist in het midden van de ruimte te plaatsen konden alle flex werkplekken gebruik maken van het ruimschoots aanwezige daglicht. De angst voor akoestiek en privacy hebben we kunnen wegnemen door akoestische bankjes in trein opstelling te plaatsen. Voor de meest kritische medewerkers zijn er aparte stilteruimtes ontworpen. 

Bricks and more.

Het moderne pand in Apeldoorn, aan de rand van een woonwijk, biedt ruimte aan diverse bedrijven, van een sportschool tot enkele kantoren. In de punt op de derde etage, heeft de ruimte de vorm van een gelijkbenige driehoek, welke wordt opgedeeld in 3 zones, to chill, to meet, to work.
Bricks and more is werkzaam in de financiële dienstverlening, dat vraagt om een zakelijke kantoorruimte, een eigentijdse soort chique. De ingetogen kleur, de materialen en de prominent aanwezige nachtwacht vullen de ruimte met een vriendelijke informele sfeer.

Feenstra Amsterdam.

Een voorbeeld dat interieur en exterieur nauw aan elkaar verbonden zijn. In de loop der jaren was er een hoop veranderd aan het pand waardoor er twijfels waren over de bouwkundige staat. Enkel de inrichting aanpakken zou kapitaalvernietiging betekenen. Een grondige verbouwing bleek noodzakelijk. Het resultaat is een volledige metamorfose.  Dat deze metamorfose geslaagd is bleek uit de woorden van een van de medewerkers: “Ik werk hier al jaren, maar nu pas wil ik graag mijn familie laten zien wat mijn werkplek is.”

Let’s Connect.

Middenin de CORONA pandemie je bedrijf verhuizen naar een nieuw kantoor, daar is moed voor nodig. Op de bovenste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw is deze ruimte opgedeeld in 3 gedeeltes, een directiekamer, een kantoorvloer, en een vergaderruimte. Overal is aan gedacht, van spatschermen tot de gewenste anderhalve meter, die lijken te horen bij deze periode. Het kantoor is een plek geworden waar je graag verblijft, met een uniforme, maar bovenal huiselijke uitstraling. 
Dit vriendelijke kantoor zorgt voor werkplezier en plaatst de pandemie even naar de achtergrond.

Meer zien? Kijk op Creations.