Click & Play.

Een waar kunstwerk in de tuin waar de jong volwassenen lekker kunnen chillen en de kinderen hun eigen avontuur kunnen maken. Niets is meer belangrijk dan genieten en herinneringen maken met onze geliefden. het liefst in de open lucht of thuis in je eigen tuin.

Staal.

De stalen vormgeving van het speeltoestel straalt een krachtig design uit wat kalm en tijdloos is. Dat het over 15 jaar nog steeds fantastisch is. Elk stuk is een unieke combinatie van kunst en functionaliteit, perfect passend bij de hedendaagse behoeften van zowel kinderen als volwassenen in onze gemeenschappen.

Kunstwerk.

Het kind laat het kunstwerk tot leven komen. Dat is de kracht! Extreem in zijn simpelheid. Toekomstbestendig. Fantasierijk. Voor iedereen. en in elk land te plaatsen. Een stap vooruit in het denken over speelruimtes, een stap dichter bij een wereld waar kunst en spel naadloos in elkaar overgaan.

Verbeelding.

Omdat met een speeltoestel het niet anders werkt, gaat het om de verbeelding. Een kind leert in zijn hoogste leercurve door zelf te ontdekken. Een kind moet er naar kunnen kijken, het niet begrijpen en dan geïnspireerd raken met wat er allemaal voor mogelijkheden in zitten.

Deze toestellen overstijgen de traditionele speelfunctie. Voor kinderen zijn het platforms voor avontuur en ontdekking, bevorderend voor hun hoogste leercurve. Voor jongeren vormen ze een relaxte ontmoetingsplek, en voor de beheerders van openbare ruimtes zijn het ware kunstwerken die het stadsbeeld verrijken.

Stoer.

Wanneer is in zijn ogen een kunstwerk succesvol? Vroegen de opdrachtgevers aan Lars; “Een creatie moet stoer zijn, zoiets als Sh*t. Wat is dit nou weer? Wat zie ik?! Het moet iets simpels hebben, maar ook iets unieks, iets wat je ogen er niet van af houdt. Er moet iets gebeuren met je, dat het mensen aan het denken zet.”

Meer enthousiasme en inspiratie? Kijk op Creations.