Eigenwijs.

….eigenwijs…tja… dat zijn de meeste opdrachtgevers wel, zeker de ondernemers…

‘COURAGE ontwerpt niet wat ik vroeg, maar ze vroegen wat ik wilde!’, deze zinsnede van een gerespecteerde klant omvat exact waar COURAGE goed in is.
Doorvragen en luisteren. De vraag achter de vraag. De klant tevreden stellen!

 

Met lef.

Opdrachtgevers hebben lef. Ze steken hun nek uit, bewandelen een pad met enorm veel onzekerheden.
Dit getoonde lef respecteren wij enorm. Met de grootst mogelijke zorg begeleiden en adviseren wij onze klanten in de omzetting van droom naar realisatie.

 

Trots.

Een grijns van oor tot oor, een openings speech met een brok in de keel, een traan wegpinkend onder de 3D bril vandaan….dan weten we dat we de juiste snaar geraakt hebben…dan weten we dat we ons werk goed en naar tevredenheid afgerond hebben.

…en als je dan jaren later nog steeds welkom bent, dan weet je zeker dat je precies geleverd hebt wat ze wilden.

Ambassadeurs.

‘Aan het einde van de rit wil ik alle klanten recht in de ogen kunnen kijken en horen dat we ze goed geadviseerd hebben, zelfs jaren nadien’.
Deze wijsheid ontving Lars Courage van zijn vader Wim in een gesprek over hoe om te gaan met klanten.
Een dierbaar motto, die vanaf dag één hoog in het COURAGE-vaandel staat en waar naar gehandeld wordt.

Onze klanten zijn onze dierbaarste ambassadeurs en stuk voor stuk unieke mensen. Zonder hen hadden wij nooit ons unieke oeuvre kunnen realiseren.

Bent u onze volgende ambassadeur?

In de keuken kijken.

Ontwerpen en bouwen voor zowel particulieren als ook het MKB, waarbij wij trots veel familiebedrijven tot onze ambassadeurs mogen rekenen, is altijd uitdagend.
Functionaliteit, optimalisatie van zonering, nadenken over energie behoeften, gezondheid van medewerkers bevorderen middels daglichtoptimalisatie, binnen budget bouwen, maar vooral hun verlangen vormgeven in originele en onverwachte oplossingen is bij elk project tekens weer een nieuwe uitdaging. Heerlijk en dank voor het vertrouwen en hier is een willekeurige greep uit ons klantenbestand.

Meer weten waarom en door wie? Kijk op Courage.