Inspireren en motiveren.

Kijken door de ogen van een architect. Inzicht verschaffen en toetsen of schijnbaar onhaalbaar naar haalbaar realiseerbaar omgebogen kan worden. Concreet maken en vooral helpen inzicht te verschaffen om keuzen te maken….uiteraard op locatie met de klant.

Samen op reis en zoeken naar wat kan?

Creëren en realiseren.

Daag jezelf uit! Maak iets wat je nog nooit gemaakt hebt. Dat is kennis en kunde vergaren door karakter.
Voor Lars Courage is een motor zelf bouwen een heerlijke uitlaatklep en uitdaging van (nog) niet kennen en kunnen, naar doen, leren en met passie verlangen vormgeven.

Quality by knowledge!

Architect op locatie.

Soms weet je als potentiële opdrachtgever eenvoudigweg nog niet wat je exact wil of wat er kan. Kan ik hier nieuw bouwen en wat zou dan grofstoffelijk mogelijk zijn? Hoe kan ik mijn bedrijfsproces functioneel optimaliseren binnen de (nog te bepalen) kaders van dit pand? Wat zou ik qua interieur kunnen maken met delen bestaand en met delen nieuw? Kunnen we een rondje rijden en ons laten inspireren? Wat? Hoe? Kosten? Wanneer? Wie?….vragen, vragen en nog eens vragen.

Dat is het moment om Lars Courage ‘on Wheels’ in te huren om vrij en ongedwongen op locatie van gedachte te kunnen wisselen. Meer dan een kopje koffie, minder dan een hele formele opdracht. ‘Hutje op de hei’-sessie met ‘no strings attached’. Van schetsboek tot 3D model, tot VR-bril en drone. Alle middelen zijn inzetbaar binnen een in te huren dagdeel of aantal dagdelen. Elkaar enthousiasmeren, maar de realiteit niet uit het oog verliezen.

Bikedesign.

Motordesign, pure passie en noodzakelijke drug.

Naast architectuur en interieuren ontwerpt en bouwt Lars Courage ook motoren. Vanuit zijn dagelijkse professie als ontwerper en architect wordt zijn creativiteit ingezet om de gebouwde omgeving van binnen naar buiten vorm te geven. Dat doet hij op eigenwijze wijze.

Als extra uitlaatklep zoekt hij het avontuur, doen wat hij niet kent, leren, ontdekken, proberen…en soms simpel weg op je muil gaan. Opkrabbelen en doorgaan, altijd het einddoel in zicht. Dit ongebreideld enthousiasme en gepassioneerde drive kenmerkt zijn specifieke handelen, zowel in de motorscene als juist ook zo herkenbaar binnen COURAGE architecten en interieur.

 

Design & Build.

Naast het ontwerpen van motorfietsen, wordt de uitdaging niet geschuwd onbekend terrein gestructureerd te verkennen, eigen te maken en op het doel af te gaan. Door goed te weten wat je wel kent en wel kunt, weet je ook wat je niet kent en nog niet kunt. In dat nog niet kunnen zit de keuze tussen leren en proberen en erkennen dat delen door derden beter gedaan kunnen worden. Schakelen in wat wel en wat niet.

Zoeken naar essentie. Zoeken naar logica. Zoeken naar minimaal.
Wat maakt het beeldbepalende onderscheid?
Waarin verrast de keuze?
Hoe minimaal of extreem moet en mag de ingreep zijn?

De Harley Davidson XR1200 Xrista, Yamaha Mt01(S), BMW R9T Drekracer, R9T ReiseRenneR en in wording de ultieme uitdaging, de BMW K75R1R80R1150GSSuperDuke….

Alles wat niet kan en toch gaat lukken….een directe link en knipoog naar COURAGE architecten en interieur.

How far the road may take me.

Hoe ver de locatie ook ligt, geen goed ontwerp zonder een terdege locatiebezoek.
Zicht, omgevingsgeluid, zon oriëntatie, directe omgeving.
De ervaring ter plekke is van essentieel belang om een goed ontwerp te kunnen laten landen.

De eerste krabbel op papier….uhh iPad….zijn dan vaak bepalend voor het gehele vervolg van het proces.

Meer weten waarom en door wie? Kijk op Courage.