Burnside.

Op een prachtige locatie im Emst ligt het Cablepark van Burnside. Naast de winkel en het skatepark in Deventer, heeft Burnside hier een unieke plek in handen, waar stoere sport wordt gecombineerd met sfeervolle horeca.

Schuur.

De heldere en sobere schuurvorm was het uitgangspunt voor het ontwerp. De doorgang t.p.v. de entree scheidt het horecagedeelte van de kleedruimtes.

Samenwerking.

Het conceptuele uitgangspunt van Space Monkey is door COURAGE vertaald in een bouwkundig ontwerp. Een eerlijke uitstraling met lokale materialen maken het gebouw passend in zijn omgeving.

Licht en zicht.

Het gebouw is gesloten naar zijn omgeving. Alleen aan de waterzijde is de gevel geheel transparant en uitgevoerd in industriƫle overheaddeuren. Hiermee is de gehele gevel te openen, en loopt het restaurant over in het terras, waar volop genoten kan worden van de watersport.

Constructie.

Zowel de buitenzijde als de constructie is gemaakt van inlands hout. Het Lariks is afkomstig van de Veluwe en geeft in combinatie met de stalen knopen een stoere uitstraling. Het dak is gemaakt van stalen sandwichpanelen.

Burnside.

Naast het gebouw en het interieur, is ook het volledige buitenterrein en terras aangelegd in Burnside-style. De mensen van Burnside hebben een groot deel van de uitvoering voor hun rekening genomen.

Meer enthousiasme en inspiratie? Kijk op Creations.