Zakenvrouwen Gelderland.

Daar staat ze dan, na lange tijd zelf in de spotlights, als een van de zakenvrouwen van Gelderland. Zenuwachtig voor de camera om haar pitch op te nemen.
Maar wat zijn we trots op haar. Een mooi portret in een glossy is het resultaat.

 

Powervrouw.

Gezondheid is niet vanzelfsprekend. Dat heeft het verleden meermaals laten zien. Om fit te blijven en het koppie regelmatig leeg te maken laat zij zich twee uur per week fysiek coachen door een professional trainer, net als Lars trouwens.
Maar ondanks het al meer dan 20 jaar 24/7 samen zijn, zijn deze coachingssessies echt even privé tijd.

 

 

'Hop, hop gas erop'...of toch even niet...?

Als we dan toch even een minpuntje moeten noemen…’Neem iets vaker gas terug, de boog hoeft niet altijd gespannen te staan…’.
Geniet van de zon, een glaasje wijn en je gezin!

 

Christa Courage.

Vanuit COURAGE architecten ben ik medio 2019 gestart met COURAGE interieur. Mijn doelstelling is er voor te zorgen dat COURAGE interieur een A-merk is. De komende 1000 dagen wil ik 100 kantoren opnieuw kunnen inrichten.
Dus 100 bedrijven upgraden, 100 ondernemers blij maken, dagelijks een glimlach bezorgen.

Ik heb hiermee de allerleukste baan. Wil je dat jouw medewerkers bij het allerleukste bedrijf werken? Zorg dan voor de allerleukste werkplek.
In 1000 dagen 100 kantoren (her) inrichten. Wie wil er horen bij deze ‘club van 100’?

Mijn motto? ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan’…..(met dank aan Pipi Langkous).

Christa Courage

Nooit saai.

Geregeld werpt Christa een andere blik op opdrachten. Met haar ‘straight forward’ ongezouten mening is het voor collega’s wel eens even slikken, maar duidelijk is het wel en eerlijk vooral….(ja, ja, Christa….).
Met haar andere kijk ziet zij kansen die zij met een portie lef op haar eigen manier durft beet te pakken. Immers, uitdagingen zijn er niet op uit de weg te gaan.

Captain van het team.

De collega’s zijn veelal hoogopgeleide ambitieuze mensen met passie voor het vak. Als coach van een rugbyteam probeert Christa ieders kwaliteiten te ontdekken en deze in te zetten op de juiste plek. Ieder met respect voor de ander.

Vrouw in de bouw.

Christa heeft haar sporen verdiend in de financiële sector, voordat zij in de bouw terecht kwam. Toen nog een mannenbolwerk.
Zij wilde niet graag alleen maar gezien worden als ‘de vrouw van’.
Haar doorzettingsvermogen en drive om overal een succes van te maken zorgt ervoor dat zij als vrouw in de bouw ‘haar mannetje staat’.

Motiveren.

Christa heeft aandacht voor iedereen. Niet alleen de werkvloer wordt besproken, maar ook voor prive zaken vinden we bij haar een luisterend oor.
Coachen, aansturen en motiveren, elk half jaar een coachingsgesprek, terugkijkend op wat al bereikt is, maar ook naar de toekomst. Welke stappen gaan we zetten? Dit houdt ons scherp.

Familie.

Zowel Christa als Lars hebben familie voorop staan.
Wat een rijkdom als het met allemaal goed gaat. Dit geldt niet alleen voor het eigen gezin van Lars en Christa met zoon Kaj en dochter Noa, maar ook de achterban van de medewerkers wordt niet vergeten.
Want waar krijg je nog meer een vrije dag op de verjaardag van je kind tot aan de middelbare school leeftijd?

Meer weten waarom en door wie? Kijk op Courage.