van OPDRACHTGEVER...

Welkom bij Courage Architecten, waar we niet alleen gebouwen creëren, maar ook jouw persoonlijke verlangens vormgeven. We zijn verheugd om onze nieuwste opdracht met jullie te delen: het interieurontwerp voor Divitel Apeldoorn.

 

....naar BELEVING...

Het huidige interieur van Divitel mist inspiratie en heeft geen indrukwekkende binnenkomst. Maar maak je geen zorgen, want wij gaan dat veranderen. Met ons nieuwe ontwerp streven we naar een “wauw” factor die zowel medewerkers als bezoekers een fantastische werkomgeving biedt waar ze trots op kunnen zijn.

naar INTERIEUR.

… en dat is wat ons betreft gelukt. Ook de ondernemer, onze opdrachtgever geeft aan nu een kantoor te hebben waar hij graag aan het werk is.
Een mooie totaal opdracht waarbij COURAGE interieur de klant volledig heeft kunnen ontzorgen.

Werklocatie  ‘Faustraat 3’.

Het kantoorpand is een multifunctionele kantoor in Apeldoorn noord, op een steenworp afstand van de op- en afrit de A50.
Op de derde verdieping is een prachtige zichtlocatie waar Divitel zich gaat huisvesten. De verdieping kenmerkt zicht door de open plattegrond en door de ruime daglichttoetreding.

Ontwerpconcept.

Bij Courage houden we ervan om dingen anders te doen dan anderen. We willen een interieur creëren dat de norm overstijgt en een echte visitekaartje voor klanten wordt wanneer ze binnenkomen. Ons motto is “work hard play hard”, en dat zie je terug in ons ontwerp. We willen een ruimte creëren waarin werknemers efficiënt kunnen werken, maar ook kunnen ontspannen en van het leven kunnen genieten.

 

ROCK AND ROLL.

Een belangrijk aspect van het nieuwe interieurontwerp is het creëren van een familiegevoel. We willen een omgeving creëren waarin mensen zich thuis voelen en samenwerken als een hecht team. Onze ruimtes zullen strak zijn, maar zeker niet steriel. We zullen de industriële stijl combineren met elementen van hightech en rock ’n roll om een unieke en inspirerende sfeer te creëren

 

 

Werkplek.

Daarnaast zullen we open werkplekken creëren, zodat iedereen gemakkelijk kan communiceren en samenwerken. Dit bevordert niet alleen de productiviteit, maar zorgt ook voor een dynamische en energieke werkomgeving. Daarin is een ergonomische werkplek van groot belang.

Kleurpalet.

Het kleurenpalet bestaat uit ingetogen en donkere kleuren. De stoere profielplaat geven het kantoor een eigentijdse uitstraling.
Deze industriële materialen worden samengevoegd met warme materialen.

Bij Courage Architecten begrijpen we de kracht van een goed ontwerp en willen we jou en je medewerkers de best mogelijke werkomgeving bieden. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met het nieuwe interieurontwerp voor Divitel Apeldoorn, waar we jouw persoonlijke wensen tot leven laten komen. Samen zullen we een geweldige ruimte creëren die boven alle verwachtingen uitstijgt.

Laten we samen je dromen realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en maak kennis met Courage Architecten.

Meer enthousiasme en inspiratie? Kijk op Creations.