Helderheid.

Samen streven we naar een omgeving die gekenmerkt wordt door helderheid en overzicht, waarin we streven naar minder afgesloten ruimtes en een multifunctionele indeling. Deze metamorfose maakt Feenstra klaar is voor de toekomst.

Verbonden.

Een voorbeeld dat interieur en exterieur nauw aan elkaar verbonden zijn. In de loop der jaren was er een hoop veranderd aan het pand waardoor er twijfels waren over de bouwkundige staat. Enkel de inrichting aanpakken zou kapitaalvernietiging betekenen.

Vakmanschap.

Feenstra staat voor vakmanschap en zet zich in voor de optimale werking van techniek in uw thuis. Samen met ons ontwerp streven we ernaar een veilige, comfortabele en gezonde thuisomgeving te realiseren.

Kantoorlandschap.

We zetten in op zonering en een zichtbare verbinding tussen de verschillende werkgebieden, waardoor een stoere, transparante sfeer ontstaat. In ons ontwerp is functionaliteit van verlichting essentieel, waarbij we streven naar een verrassende en eerlijke uitstraling. Eenvoud en helderheid vormen de basis van ons ontwerp. Ons ontwerp biedt ruimte voor verdere ontwikkeling binnen de bouwkundige mogelijkheden, met als doel een optimale balans te vinden tussen functionaliteit, ruimteverhoudingen, licht en intimiteit.

We creëren een kantoorlandschap dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een gezonde werkplek. Dit bereiken we door een industrieel ontwerp en het optimaal benutten van daglicht. De kleur zwart zal hierbij een prominente rol spelen, wat zorgt voor een krachtige uitstraling en een gevoel van elegantie.

Een grondige verbouwing bleek noodzakelijk. Het resultaat is een volledige metamorfose.  Dat deze metamorfose geslaagd is bleek uit de woorden van een van de medewerkers: “Ik werk hier al jaren, maar nu pas wil ik graag mijn familie laten zien wat mijn werkplek is.”

Meer enthousiasme en inspiratie? Kijk op Creations.