"You name it, we build it"

Met een “You name it, we build it” mentaliteit gaan onze gepassioneerde IT-specialisten holistisch te werk, waarbij complexe vraagstukken worden omgezet in slimme, duurzame en efficiënte totaaloplossingen.

IT’s holistic!

itBuilding staat garant voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van IT-infrastructuren voor diverse gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde processen, zowel voor bedrijven, overheidsinstellingen als zorgorganisaties.

Partner.

“De juiste integratie van IT en architectuur is essentieel voor toekomstbestendigheid van je gebouw en gebouwgebonden processen.” Is de conclusie na dat de teams van architectenbureau Courage en itBuilding kwamen bij elkaar voor een inspirerende kennissessie.

Ontwerpconcept.

Een van de belangrijkste aspecten van het pand is de lounge ruimte. Hier maken we een statement met informele presentaties en bieden we een plek voor sociale interactie, of het nu gaat om gamen, borrelen of gewoon ontspannen. Deze ruimte dient als verbinding tussen ons personeel en als visitekaartje voor de bezoekers.

De spreekruimtes zijn strategisch geplaatst aan beide zijden van het pand, voor privacy en gemak.

Verbinden.

Onze aanpak richt zich op het creëren van verbindingen. In onze gangzones worden niet alleen mensen verplaatst, maar ook ideeën en mogelijkheden. De gangzone dient als een semi-openbare ruimte, waar meubels en pantry’s zorgen voor doorkijkjes en een welkom eiland mensen begroet. In het kantoor zitten ze samen aan één tafel, om de samenwerking te bevorderen.

Chique uitstraling.

Bij itBuilding combineren we stijl en comfort met zorgvuldig geselecteerde materialen. In onze werkruimtes vind je fauteuils met een mix van leer en zachte velvet, rustend op gemêleerde vloerkleden. In de game/lounge ruimte nodigen gestoffeerde fauteuils uit tot ontspanning, met marmeren bijzettafeltjes voor een vleugje elegantie.

Onze vergaderstoelen bieden comfort en stijl met gestoffeerde zittingen en een leren rug. In de spreekruimtes zorgt luxe sage groen textielbehang voor een bijzondere wandafwerking, terwijl zandkleurige inbetween gordijnen langs de glaswanden privacy en een chique uitstraling bieden.

itBuilding: waar elk detail doordacht is voor een uitnodigende en functionele ruimte.

Samenwerking.

Bij itBuilding is een slim gebouw meer is dan alleen een verzameling van technologieën. Het is een levend organisme dat de behoeften van de gebruikers begrijpt en erop anticipeert. Al onze producten spreken dezelfde taal, waardoor ze naadloos kunnen samenwerken om de optimale gebruikerservaring te creëren.

itBuilding is een partner van COURAGE. Zij hebben onze projecten, zoals Kanaal Noord, CarGo en Project Zuid, getransformeerd tot een slim technologisch gebouw.

Meer enthousiasme en inspiratie? Kijk op Creations.