Publicaties.

Door de jaren heen wordt ons enthousiasme om bijzonder werk af te leveren opgemerkt. Nieuwsbladen en vaktijdschriften besteden met regelmaat aandacht aan ons werk.

Een mooie en dankbare manier om kennis uit te wisselen met geïnteresseerden. Wij delen graag inspiratie en technische kennis. Enkel door delen van kennis kunnen wij (binnen) ons mooie vak ontwikkelen.

Prijsvragen.

Een loftrompet voor alles en iedereen die zijn bijdrage geleverd heeft. Wij delen graag ons succes, immers alleen kunnen we het niet. De moed van de opdrachtgever, de inzet van de adviseurs, bouwers, uitvoerende ambachtslieden zijn mede nodig om er samen een bovengemiddeld resultaat van te maken.

Zodra het publiek of de vakgenoten dit met 1e prijzen of eervolle vermeldingen honoreert is dit ‘een veer in ons aller reet’…chapeau!

Radio en TV.

BNR Radio Bouwmeesters, Conta Conta, RTL LifestyleXperience, KRO NCRV Binnenstebuiten, Projectdocumentaires, RTL Woontips, RTL Ondernemend Nederland, Zakenvrouwen Gelderland 2019, Internationaler Stahlbau Kongres Düsseldorf 2020….om maar een paar vaktechnische items te noemen.

Wij inspireren, enthousiasmeren en delen graag kennis en kunde…en ja.. vinden het ook leuk om met die kop in beeld te komen of op de radio te horen zijn.

recente prijsvraag.

WOONBOOT VAN HET JAAR – 1e prijs publiek.

recente publicatie – Bouwwereld 06

Artikel over de winnaars en genomineerden van de Woonboot van het Jaar door Peter de Winter.

 

recente radiouitzending – BNR RADIO BOUWMEESTERS.

Lars Courage, als voorzitter van daglicht organisatie Dutch Daylight en Prof. Ir. Sylvia Pon van TU Delft in gesprek over het belang van daglicht in de gebouwde omgeving.

recente TV-opname – TAGESLICHT LAMILUX.

Een internet infotorial van Lamilux voor de Duitse markt waarin het belang van daglicht geduid wordt.

Meer weten waarom en door wie? Kijk op Courage.