High-end.

In de ontwikkeling van het project bij de Rosmalense Plas streven we naar een combinatie van een high-end uitstraling en duurzaamheid, met aandacht voor energiezuinigheid en een bio-hybride bouwaanpak.

Licht en zicht.

Het ontwerp richt zich op het maximaliseren van licht en zicht, met een focus op hoogwaardige architectuur en een basiskleur van zwart met accenten van metaal en glas die harmonieus in het groene landschap worden ingepast.

'Kern'.

Het ontwerp omvat functionele units in een centrale kern, met een open kantoortuin aan zowel de waterkant als aan de straatzijde.

Oriëntatie.

De oriëntatie van de gebouwen is zorgvuldig gepland, met een nadruk op het bieden van maximaal uitzicht op de Rosmalense Plas en beperkt zicht op het bedrijventerrein. We streven naar maximale daglichttoetreding vanaf de oostzijde en het minimaliseren van zonlichtinval in de avonduren aan de westzijde, om overmatige opwarming te voorkomen.

Door een horizontale oriëntatie in de gevel realiseren we een optimaal efficiënte gevel.

Oppervlakte.

Wat betreft de oppervlakte van de gebouwen, hanteren we een parkeernorm van ongeveer 1 parkeerplaats per 30 vierkante meter verhuurbaar vloeroppervlak (VVO), met een maximum van 60 à 62 parkeerplaatsen. Het totale VVO bedraagt tussen de 1800 en 1860 vierkante meter, met een VVO/BVO-verhouding van ongeveer 0,85 en een totale bruto vloeroppervlakte (BVO) van circa 2150 vierkante meter.

Meer enthousiasme en inspiratie? Kijk op Creations.