Welkom.

De deur staat open, de koffie staat klaar, een luisterend oor, een vriendelijke ontvangst.
Wees welkom, deel je wensen en daag ons uit!

Er vol voor gaan.

Geen uitdaging te groot voor deze ‘powertrain’. Met een enorme gedrevenheid, wilskracht en doorzettingsvermogen staan ze elke keer weer klaar om voor de klant het maximale te geven.

‘Een voor allen, allen voor een’.

Met een gezonde ‘3 musketiers’ mentaliteit staat het team met elkaar en voor elkaar klaar om alle uitdagingen samen aan te gaan en op te lossen.

Rob Ilbrink.

De man van staal, na het winnen van de studentenstaalprijs op de HTS én op de TU Eindhoven was het duidelijk. Staal en architectuur dat past hem.

Inmiddels werkt hij hier al ruim 10 jaar, is opgenomen in de familie, en wordt door sommige mensen weleens Rob Courage genoemd. Het bureau kent voor hem dan ook nauwelijks geheimen.

Van de projecten waar hij verantwoordelijk voor is, kent hij welhaast ieder detail, ieder schroefje, ieder moertje voordat het de deur uit mag. Elk project is uniek, dat biedt volop uitdagingen.

We leggen de lat hoog, niet in de laatste plaats voor ons zelf. Hoe kan het nog beter, nog mooier, we blijven ontwikkelen. Techniek, heldere architectuur, secuur detailleren, maakbaarheid, het zijn trefwoorden op zijn lijf geschreven. Geen technische uitdaging is hem te groot.

Rob is onze chef de bureau en daarmee steun en toeverlaat voor alle collega’s.
Zijn heldere structuur en accuratesse zorgen voor rust en overzicht. Samen met Rob worden onze projecten tot gewaardeerde successen.

rob@courage.nl

Jan Laurens van der Horst.

Er was geen twijfel over mogelijk. Als kleine jongen zou ik al architect worden. Langs een leerzame weg van studies en werken, is de droom in vervulling gegaan.

Inmiddels ben ik heel wat ervaring rijker en werk ik met veel enthousiasme bij het mooie bedrijf COURAGE architecten. Een warm familiebedrijf met volop ruimte voor creativiteit. Hier is mijn liefde voor staal, daglicht en techniek verder ontwikkeld in combinatie met gedurfde architectuur. Ik ben er dan ook trots op om te werken aan alle gave projecten, zowel architectuur maar zeker met evenveel zo niet nog meer plezier, toewijding en passie aan interieur. Hierdoor kan ik het gehele traject van binnen naar buiten vormgeven. Heerlijk!

Een mooi ontwerp komt alleen tot stand met goede samenwerking. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is dan ook het samenbrengen van verschillende partijen. Naar mijn mening een van de leukste onderdelen van mijn vak naast ontwerpen.

Mijn toekomstdroom? Meer bijzondere ontwerpen maken en mooie mensen ontmoeten en misschien ooit in de toekomst een mooi ontwerp maken voor een woning voor mijn lieve vrouw en prachtige zoon.

janlaurens@courage.nl

Rick van Doleweerd.

Rick is de nieuwste versterking van ons team. Een gepassioneerd bouwkundig medewerker, met een uitgebreidere passie voor optimalisatie van digitaal tekenen en visualiseren.

Een veelzijdige kerel zit daarnaast vol met veel verrassingen. Hadden jullie al eens gehoord van Archerytag, Airsoft….?? Wij (nog) niet tot nu toe. Daarnaast zijn gamen en mountainbiken zijn passie. Zijn guilty pleasure is…LEGO…Hoe kon het ook anders, maar dan wel de Architecture serie. Het is en blijft een bouwkundige!!

Rick welkom en daag ons uit!

rick@courage.nl 

Vivion Hamer.

Interieur ontwerp en uitvoering, deze functies zijn Vivion op het lijf geschreven.

Na haar afstudeerstage is Vivion gegroeid tot de rechterhand van een interieurarchitect in Arnhem. Toen het interieur bureau per januari besloot ermee te stoppen zat zij even met de handen in het haar. Gelukkig niet voor lang.

COURAGE interieur was juist op zoek naar een interieur medewerker met flink wat ervaring. De match was snel beklonken, het moest zo zijn. Vivion is naast creatief, een harde werker, niets te veel. Het samenstellen en combineren van kleuren, materialen, meubilair en accessoires zijn haar passie. Maar ook het uitzoekwerk en het vele regelen zijn werkzaamheden waar ze haar hand niet voor omdraait.

Wellicht gaat ze in de toekomst in een heuse Dodge Ram de projecten bezoeken, deze auto is tenslotte haar grote droom. Wel in het COURAGE-zwart natuurlijk.

interieur@courage.nl

Nienke Flierman.

Onze duizendpoot en rots in de branding. Als er iemand altijd goed gemutst is, is het Nienke.

Of het nu interieurwerkzaamheden betreft, de ondersteuning van de architecten, assistente zijn van Christa of een deel van de taken van Rooz overnemen, Nienke staat haar mannetje en doet dit met veel plezier.

Zoals Christa het goed verwoord heeft: ‘Nienke is heerlijk en eerlijk’.

nienke@courage.nl

Fadia Ba’abduh.

Being Courageous, een visie die naadloos past bij Fadia.
Ze heeft Jemenitisch bloed en vond in 2012 haar nieuwe thuis in Nederland. Onverzettelijk om haar droom als architect te realiseren heeft ze haar doel bijna bereikt. Na de HBO is ze gaan studeren aan de academie van Bouwkunst, waar ze momenteel bezig is met afstuderen.

Fadia droomt en leeft van architectuur. Elke vezel in haar is altijd op zoek naar dat speciale gevoel, die perfecte ruimte, de pure esthetiek. Ze denkt out of the box, is leergierig en staat open voor alle ideeën. Ook aan enthousiasme heeft ze geen gebrek en weet dit over te brengen op anderen en in haar ontwerpen.

Bij Courage voelt ze zich vanaf het eerste moment op haar gemak en krijgt ze de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Fadia, welkom bij de familie!

fadia@courage.nl

Twan Nierop

Twan zit momenteel in zijn derde jaar van de opleiding Built Environment op de Hogeschool van Amsterdam. Afgelopen Augustus is hij hier begonnen met zijn stage om zo meer te leren over het vak Architectuur. Met deze stage wil Twan proberen een keuze te maken over wat hij gaat doen na zijn opleiding.

Leergierig als hij is, verorbert hij gretig alle uitdagingen die hem voorgehouden worden en met succes.

Door zijn proactieve houding is hij een waardevolle leerling en draagt hij zijn ‘steentje’ of liever gezegd ‘staalbalk, glaspaneel, zetwerk’ bij.

Rooz Goorhuis.

Rooz is onze officemanager, zij zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt.

De komende periode is Rooz helaas afwezig.

post@courage.nl

Onze fotografen.

‘…Door de ogen van de fotograaf…’, een kreet die we regelmatig slaken als we duiden hoe composities van onze architectuur ontworpen en ervaren moeten en mogen worden. Voor veel van onze projecten maken wij dankbaar veelvuldig gebruik van de expertise van twee professionals. Niet dat we niet met andere fotografen werken, maar deze twee doen veel voor ons. Vandaar dat wij hen eens uit de schaduw willen halen en in de spotlight willen zetten.

Femke de Jong legt voor ons op haar onnavolgbare wijze meer de focus op de mens en de relatie naar de omgeving. Een warme en innemende manier om gevoel in een harde opgeving te introduceren. Elke keer verrast en verblijdt zij ons weer.

www.femkedejong.com.

Harry Noback, gevierd architectuurfotograaf, weet ons telkens weer te verrassen om ons en de klant te verblijden met de wijze waarop hij met ‘courage’ COURAGE op de gevoelige plaat te vereeuwigen.
Harry is voor ons…’het perfecte plaatje’.

www.noback-fotografie.nl

Valor (Spaans voor moed).

Onze trouwe vrolijkheidsbrenger. Iedereen op kantoor wordt door hem op hartelijke wijze begroet.
Valor, onze Spaanse Waterhond (Perro de Aqua Español) is ‘king of the street’. Vanaf zijn plekje in kantoor achter de ramen hoog boven de straat houdt hij overzicht over alles wat in de straat gebeurt.
Valor houdt net als een van zijn baasjes van Offroad…

Meer weten waarom en door wie? Kijk op Courage.