Enthousiasme.

Als enthousiasme bij COURAGE te meten zou zijn in een barometer van ‘0 tot 100’, zouden wij dagelijks nieuwe barometers mogen halen. Enthousiasme is net zo nodig als ademhalen. Hierin ligt de ongebreidelde honger naar nieuwe ervaringen, nieuwe kennis, nieuwe uitdagingen.

Passie en Inspiratie.

Passie komt van binnen, een diepgeworteld gevoel en verlangen, heeft te maken met willen ontdekken, willen ontwikkelen en openstellen om uitgedaagd te worden. Delen van het genieten met anderen. COURAGE ontwerp met passie. Als onze naam eronder komt, dan pas laten we de opgave los en zijn we ‘blij jaloers’ op onze klant.

Emotionele Essentie.

Waar draait het om? Iedereen herkent het gevoel wanneer je een ervaring ondergaat die je emotioneel raakt, iets heftig binnen komt. Dat zijn de momenten dat je beseft dat je leeft. Dat zijn ook de momenten in onze ontwerpen die wij zoeken met en voor onze klanten. Wanneer kunnen en mogen wij je raken? Enkel dan weten we dat we de juiste snaar geraakt hebben.

Moed.

COURAGE ontwerpt voor bedrijven en mensen met MOED.

Of je nu een interieur, een woning, een bedrijfspand, een kunstwerk of zelfs motorfietsen ontworpen wil hebben, de start voor elke opdrachtgever bestaat uit het verzamelen van MOED om ‘ja’ te zeggen tegen het realiseren van je ‘idee of droom’. Niet wetende waar de reis naar toe gaat of hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Dat vergt moed.

COURAGE geeft deze MOED en VERLANGEN graag VORM.

 

Verlangen.

Iedereen kent het aangename gevoel van verlangen. Het kan het nastreven zijn en het bereiken van een gevoel, het verkrijgen van een langgekoesterde wens of het willen realiseren van een aangename woon- of werkomgeving.

Vaak start dit verlangen aan de hand van een wensenpakket of een beeldencollage. COURAGE helpt om dit verlangen om te zetten in concreet programma. Of dat nu functioneel, esthetisch, emotioneel of technisch van aard is, maakt in beginsel niet uit. Doel is het ’te pakken krijgen’ van dat verlangen.

Vormgeven.

Vormgeven is onze tweede natuur. Het zit ons in het bloed. Een goed vorm gegeven ontwerp is als het ware met een ‘stok in het zand’ of ‘met je vinger in de damp van je glazen douchewand’ te tekenen. Het gaat in eerste instantie om de essentie, niet om de ballast, niet om de franje.

COURAGE verrast door de heldere en krachtige eenvoud in haar ontwerpen. Het winnen van vele (inter)nationale (architectuur)prijzen en erkenningen illustreert dat de zoektocht, samen met de klant, leidt naar tijdloze functioneel goedwerkende en aansprekende architectuur.

Smaak is ‘in the eye of the beholder’. Hier valt niet over te twisten. Wij zoeken die klanten waar we een klik mee mogen hebben. Enkel dan kunnen we optimaal bedienen.

Realiseren.

COURAGE is ‘maken’. Nadat het verlangen vormgegeven is begeleiden wij u van idee naar concrete omzetting en realisatie. Daarbij maken wij in onze ontwerpen gebruik van jarenlange ervaring alsmede het continu blijven ontwikkelen door nieuwe kennis en kunde uit de markt te onderzoeken.

Het belang van een goed procesmatig doorontwikkeld design en engineeringstraject is essentieel in de omzetting van ontwerp naar realisatie en betaalt zich in de uitvoering dubbel en dwars terug.

Meer weten waarom en door wie? Kijk op Courage.